Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


természetesen ebben a bibliai isteni üzenetben én így nem hiszek, de abban igen, hogy a jó végül elnyeri a jutalmát.

A nagymamám is sokat szenvedett még fiatalkorában gyerekkorában vízbe is pottyant majdnem megfulladt úgy menekítették ki halászok, és idős korára itt nálunk szép, kényelmes otthona lett és méltósággal halt meg.

Meg van a saját véleményem, hogy van-e több életünk, vagy csak egy élet és egy halál vár ránk. Erről van saját véleményem, de sokszor nem azonos azzal amit mások mondanak. Hiszek az álmaimban, és megálmodtam a mennyországot. ha nem lesz párom egyedül leszek ott ha létezik valóban, és édesapámat álmodtam meg hogy vele leszek.

Tehát eddig nincs olyan párom aki úgy élne, hogy oda igyekezne, mert akkor megálmodtam volna. De sok másban is hiszek, holott ezt nem tanultam senkitől saját magamtól alakítottam ki a véleményemet, az élet hosszú kutatása analizálgatása utána.

 

 

NEMSOKÁRA MEGSZŰNIK A SZENVEDÉS

SAJÁT VÉLEMÉNY SZERINT A GONOSZ AZÉRT IS SZŰNIK MEG, MERT KIIKTATJUK SAJÁT MAGUNK AZ ÉLETÜNKBŐL ÉS KERÜLJÜK ŐKET. NEM VESZÜNK RÉSZT AZ Ő ÉLETÜKBEN. PLD. EGY EGYOLDALÚ KAPCSOLATBAN, AHOL A BARÁTNŐ NEM BARÁTNŐKÉNT VISELKEDET A MÁSIK LÁNNYAL SZEMBEN ÉS Ő ÖNZŐ MÓDON VÁRJA A TELEFONHÍVÁSOKAT A JÓTÓL. a JÓ EZT ÉSZREVESZI, ÉS MEGERŐSZAKOLVA ÖNMAGÁT, CSAKAZÉRT SEM HÍVJA FEL, KITAGADJA AZ ÉLETÉBŐL EZT AZ EGYOLDALÚSÁGOT.

ERRE AZ ERŐNKET NINCS ÉRTELME PAZAROLNI.

SOK ILYEN VAN ÉS NINCS ÉRTELME PAZAROLNI RÁJUK AZ ERŐT.

MEGSZÜNTETTEM AZ ÖSSZESET, CSAK AZT TARTOTTAM FENT AKI KÖZEL LAKIK, VAGY CSAK 1-1 ÉVBEN EGYSZER MEGLÁTOGATOM.

ÉS AZT A SOK EMBERT IS KITAGADOM AZ ÉLETEMBŐL AKIK SORBA ADJÁK  A TELEFONSZÁMUKAT, HOGY FELHÍVHATOM ŐKET. ADJANAK PÉNZT HOZZÁ, VAGY UDVAROLTASSANAK A RÉGI BARÁTAIKKAL, HA EGYÁLTALÁN LÉTEZIK NEKIK OLYAN, EZEK SZERINT NEM HA ESEDEZNEK HOZZÁM MINT ÚJDONSÜLT BARÁT.

 

 

 

 

AZ ÉLETE SORÁN VALÓSZÍNŰLEG MINDEN EMBER FELTESZI VALAMIKOR A KÉRDÉST:

MIÉRT KELL SZENVEDNÜNK? AZ EMBERI CSALÁDNAK MÁR ÉVEZREDEK ÓTA SOK SZENVEDÉST OKOZNAK A HÁBORUK, SZEGÉNYSÉG, KATASZTRÓFÁK, BŰNŐZÉS,, IGAZSÁGTALANSÁG, BETEGSÉG ÉS HALÁL. AZ ELMÚLT SZÁZ ÉV SORÁN AZ EMBERISÉG PÉLDÁTLANUL SOKAT SZENVEDETT. LESZ EZ VALAHA MÁSKÉNT?

VIGASZTALÓ A TUDAT, HOGY IGEN, LESZ, ÉS NEM IS OLYAN SOKÁRA. ISTEN SZAVA, A BIBLIA KIJELENTI, HOGY NEM LESZ TÖBBÉ GONOSZ. A SZELIDEK PEDIG ÖRÖKLIK A FÖLDET, ÉS GYÖNYÖRKÖDNEK MAJD A BÉKE BŐSÉGÉBEN. MEDDIG FOG TARTANI EZ AZ ÁLLAPOT? AZ IGAZSÁGOSAK ÖRÖKLIK A FÖLDET, ÉS ÖRÖKKÉ RAJTA LAKOZNAK

MIUTÁN ISTEN MEGSZÜNTETI A GONOSZSÁGOT ÉS A SZENVEDÉST, A FÖLD PARADICSOMMÁ LESZ ALAKÍTVA. AZ EMBEREK TÖKÉLETESEN EGÉSZSÉGESEK ÉS BOLDOGOK LESZNEK, ÉS ÖRÖKKÉ ÉLNEK MAJD. ISTEN SZAVA MEGJÖVENDÖLI, HOGY ISTEN LETÖRÖL MINDEN KÖNNYET A SZEMÜKRŐL, ÉS NEM LESZ TÖBBÉ HALÁL, SEM KESERGÉS, SEM KIÁLTÁS, SEM FÁJDALOM NEM LESZ TÖBBÉ

EBBEN AZ ÚJ VILÁGBAN MÉG A HALOTTAK IS ÉLETRE KELNEK, S ÉLVEZIK EZEKET AZ ÁLDÁSOKAT: "LESZ FELTÁMADÁSUK MIND AZ IGAZSÁGOSSAKNAK, MIND AZ IGAZSÁGTALANOKNAK EZÉRT MONDHATTA JÉZUS KRISZTUS A KÖVETKEZŐ SZAVAKAT A BŰNBÁNÓ GONOSZTEVŐKNEK, AKI KIFEJEZTE, HOGY HISZ BENNE: VELEM LESZEL A PARADICSOMBA.

MI AZ OKA A SZENVEDÉSNEK?

HA ISTENNEK AZ VOLT A SZÁNDÉKA, HOGY ILYEN CSODÁLATOS JÖVŐNK LEGYEN, MIÉRT ENGEDTE MEG, HOGY KEZDETÉT VEGYE A SZENVEDÉS?

ÉS MIÉRT ENGEDTE MEG, HOGY